Tietoa meistä

Tietopaketti sivustostamme

tietoa meistä

Olemme kaveriporukka joka haluaa omalta osaltaan olla edistämässä Suomen rannikkoseutujen kehitystä ja kulttuurin säilymistä. Olemme kaikki kotoisin rannikolta, eri puolilta Suomea tosin, mutta yhdistävänä tekijänä meillä on juurikin rannikkoseutujen erilainen elämäntapa ja perinteet. Keskusteluissamme kävi ilmi sellainen huolestuttava seikka, että rannikkoalueiden historiaa ja perinteitä ei juurikaan tunneta muualla suomessa.

Päätimme tehdä asialle jotakin ja tulimme tulokseen että paras tapa olla edistämässä asiaamme, on aloittaa asian tiimoilta blogi, joka kertoo ja valistaa myös muualla Suomessa asuvia, rannikkoelämästä, sen tapahtumista ja rikkaasta kulttuurista.

Haluamme lisätä tietämystä ja sitoutumista suomalaisen kulttuurin pitämiseen elossa Suomen rannikon kaupungeissa ja kylissä, mutta pyrimme myös suojelemaan ja kehittämään täällä esiintyvää suomalaista luontoa ja villieläimiä. Suomessa meillä on suuri ja monipuolinen eläimistö, jossa on monia ainutlaatuisia lajeja, joten on tärkeää, että hyödynnämme tätä. Joka vuosi monet matkailijat tulevat ympäri maailmaa kokemaan ainutlaatuisen luontomme, ja toivomme, että tämä mahdollisuus säilyy myös tulevaisuudessa.

Teemme yhteistyötä muiden paikallisten yhdistysten ja blogien kanssa, jotka haluavat edistää suomalaista kulttuuria ja luontoa, esimerkiksi olemme saaneet paljon apua ystäviltämme Suomen Luontolehti, jotka ovat opettaneet meille, mitä ainutlaatuisia lajeja elää alueellamme. Rannikko on hyvin erilainen kuin sisämaa, mutta ainakin yhtä maaginen.

Toivomme että blogin lukija nauttii matkastaan sivustollamme ja katsoo jatkossa Suomen rannikkoa toisin silmin.

Tervetuloa mukaan!